De ene notenbalkregel op de tweede pagina op de eerste pagina toevoegen.

• May 19, 2013 - 09:28

Met het aantal maten dat ik nodig heb kom ik uit op één regel op het tweede blad, echter is er onderaan op het eerste blad meer dan ruimte genoeg om deze regel er bij te zetten.
Ook bovenaan, boven de titel is er nog veel ruimte beschikbaar, hoe deze omhoog schuiven?


Comments

Geachte dendeze,
Daar bestaan binnen MS1.3 diverse mogelijkheden voor.
Een zeer voor de hand liggende optie:
"Bewerken" - Selecteer alles,
"Lay-out" - Afstanden verkleinen. Deze laatste handeling kunt u zelfs nog 1 of 2 (of 3) keer toepassen. Onbeperkt toepassen gaat weer niet natuurlijk, maar wellicht bent u met deze werkwijze al geholpen.

Lukt het niet, dan kom ik nog eens terug met meer mogelijkheden.
Succes,
INNOSTOF

Geachte dendeze,
Nu stelt u een vraag die ik slechts aarzelend durf te beantwoorden.
Ik ben van mening, dat u zonder problemen voor uw huidige bestanden en kunstwerken MS 1.3 kunt downloaden, maar 200% zeker kan ik als pure 'consument' u niets "GARANDEREN".
Ik heb de afgelopen jaren bij elke upgrade van MS altijd nietsvermoedend en in blind vertrouwen onmiddellijk de nieuwste versie(s) "ge-down-load" (wat een vréselijk woord zeg!!) en met honderden partituren en creaties nooit problemen gekregen.
Als ik in uw schoenen stond zou ik het er gewóón op wagen. Mocht er iets fout gaan kunt u altijd nog met "systeemherstel" trachten de situatie van 18 mei 2013 terug te halen. (Dat is dan de bekende strohalm).
Succes,
INNOSTOF

Do you still have an unanswered question? Please log in first to post your question.