Invalid score

• Sep 12, 2023 - 19:01

Hi,
I have encountered a problem with MuseScore 4. I just made a score which I uploaded to the cloud. Right after I closed it, I tried to open it again, but I got a popup that said the score was invalid. Does anyone have this issue too, and if so, how can this be fixed?


Comments

Kijk even na of je wel ingelogd bent (en met het juiste account).
Die foutboodschap heb ik al in die situatie zien voorkomen.

In reply to by jeetee

Hey
Ik ben ingelogd en met het goede account (ik heb er op zich maar 1), maar ik kan er nog steeds niet bij. Een aantal musescore hulppagina's zeggen dat de partituur in je browseraccount moet staan bij my scores als je hem hebt opgeslagen in de cloud maar daar staat hij ook niet? Er staat wel zo'n cloud icoontje bij de partituur in musescore 4 dus ik weet het ook niet meer. Heb je nog een tip?

In reply to by artemis euterpe

Als de partituur ook niet bij je my-scores staat wanneer je via de browser kijkt, dan kan de software deze dus ook niet daar terugvinden om ze te proberen openen. Dat verklaart dan weer waarom je een "invalid score" zou krijgen.

Normaalgezien wordt er door MuseScore ook een kopij van het bestand lokaal opgeslagen. Die kan je dan terugvinden onder je ~/Documenten/MuseScore 4/Cloud Scores/ map. Indien je de partituur daar wél kan vinden, kan je deze misschien openen?

Do you still have an unanswered question? Please log in first to post your question.