printen van A3

• Oct 2, 2023 - 09:46

Ik ben Willem en al ruim in de 80 jaar, en ben bezig om iemand te helpen, hij is slechtziende, en uit de periode dat ik orgel speelde heb ik veel bladmuziek gekocht en gedownload en dat wil ik graag leesbaar te maken voor deze persoon.
Nu heb ik MuseScore geinstalleert. En eerst een deel van mijn A4 bladmuziek gescand in PDF daarna ingevoerd in MuseScore en daar zag ik de mogelijkheid om de ruimte tussen de lijnen van de notenbalk ruimer te maken waardoor alles toch wat duidelijker wordt, en ik kon kiezen voor A3 papier. Maar mijn vraag gaat over A3 papier het lukt mij niet om vanuit MuseScore een goede print te maken, ik heb geprobeerd via staand en ook liggend te printen maar resultaat was slecht er werd maar een gedeelte van de bladmuziek geprint.
Wat doe ik niet goed, mijn printer is een A3 printer, heeft iemand een oplossing ? Ik wil graag die persoon helpen om Keyboard te spelen. Onze dank.
e-mailadres: wtzaken@outlook.com


Comments

Ik kan niet meteen een reden bedenken waarom dit niet zou werken wanneer je papierformaat zowel in MuseScore als bij het printen op A3 staat.

Als mogelijkse omweg zou je kunnen proberen om vanuit MuseScore te exporteren naar het PDF formaat en dan vervolgens die PDF te openen en te proberen printen?

Do you still have an unanswered question? Please log in first to post your question.