Tijdelijk niet beschikbaar

• May 21, 2019 - 13:13

Vandaag bij collega zanger geweest die hulp met Musescore nodig had. Hij gebruikt MuseScore 3 op W10 computer maar wilde dit ook graag op zijn I-phone en I-pad. Geen probleem, dus MS3 geïnstalleerd met proefversie voor Pro.
Werken die op de 2 devices aanwezig zijn worden correct weergegeven en afgespeeld, echter nieuw toe gemailde nummers die in de mail als .mscz aangegeven worden en vervolgens naar MuseScore 3 worden geëxporteerd/gekopieëerd, verschijnen daar niet met de naam maar met een wat langer nummer en bij het openen komt een melding: "Dit is tijdelijk niet beschikbaar" Wat gaat er fout?

Groetend Hans55


Comments

[EDIT] Dit zou moeten werken vanaf mobiele appversie 2.3

Ben je zeker dat het een echt mscz-bestand is en geen backup-bestand (eindigend op een komma)?

In reply to by jeetee

Bedankt JeeTee voor je snelle reactie, zoals altijd trouwens, maar ikzelf draai op pc ook W10 en gebruik op tablet en phone allebei Android en daar heb ik geen problemen met welke versie dan ook......., heb toegang tot 2000+ nummers.
Groetend Hans55

In reply to by jeetee

Mmm, het zou kunnen, ik schrijf de titels altijd met spaties en niet met underscores tussen twee woorden.
Maarrrrrr, dan zou het alleen een probleem bij IOS zijn want ik heb zojuist een geheel nieuw nummer vanaf PC naar mijn android telefoon gezonden, moest het weliswaar tweemaal openen voordat het overgenomen werd maarja ook die app is nog steeds in ontwikkeling, en daar werd het gewoon geopend en afgespeeld. Wel is er in de liedtekst nog steeds het probleem dat "blancs" (spaties) als ? vraagteken worden weergegeven. Ik heb dit een jaar geleden, dacht ik, al eens aangekaart maar het staat denk niet hoog op de prioriteitenlijst..
Groetend, Hans55

Do you still have an unanswered question? Please log in first to post your question.