Op android smartphone en tablet .mczs file openen uit OneDrive lukt niet

• Jun 3, 2019 - 10:33

Op android smartphone en tablet .mczs file openen uit OneDrive lukt niet terwijl de MS3 app laatste versie geïnstalleerd is. Krijg melding: "Het bestand kan niet worden geopend, er zijn geen apps geïnstalleerd waarin je dit bestandstype kunt openen." Gebruik een Samsung Note 8 en Galaxy Tab 10.1 2014
De in de (uit mijn oude Huawei overgezette) MS3 app heeft mijn eigen bibliotheek nummers staan die wel afgespeeld worden maar ik heb geen mogelijkheid gevonden om mijn andere .mscz files in deze collectie over te nemen.
Voorheen met dropbox lukte dit wel op mijn oude Huawei. Dropbox wil echter nu een betaalversie opdringen, daarom heb ik alles naar OneDrive overgezet waar ik 1TB kwijt kan, met als resultaat dat ik echter 2GB + aan .mscz niet met de app kan openen........
Waar ligt het probleem, kan ik het omgaan of wie moet ik contacteren?
Groetend, Hans55


Comments

Dag Hans,

Reactie van de ontwikkelaar:
Is het mogelijk om in de App via Library/Songbook de partituur toe te voegen (met de + bovenaan) en ze vervolgens via die Songbook lijst te openen?

In reply to by jeetee

Dag Jeetee,
In de app kan ik via de + inderdaad naar OneDrive gaan en daar een nummer selecteren, dit wordt dan gekopieerd naar de collectie en verschijnt daar dan echter niet met de naam maar met een 10- cijferig nummer.
Als ik daar op klik verschijn t de melding: "Dit is tijdelijk niet beschikbaar" en vervolgens crasht de app.
Groetend, Hans55

Do you still have an unanswered question? Please log in first to post your question.