MuseScore 1.3 er ude!

Feb 28, 2013 - 14:18

Det er med stor fornøjelse at vi her frigiver MuseScore 1.3. Det er vores bedste og mest stabile udgave til date, adskillige kritiske fejl er rettet - bla. en som betød at kvaliteten af afspilning var meget dårlig for mange brugere. MuseScore er nu også tilgængelig som MSI pakke, hvilket gør det nemmere at installere på flere Windows maskiner på éen gang - ideelt for system administratorer og skolenetværk.

Download MuseScore 1.3

Læs MuseScore 1.3 udgivelses noterne.

MuseScore 1.3

Et kig fremad

Når man ser en ny udgave kan man måske blive nysgerrig over hvad fremtiden bringe, men lad os lige tage et hurtigt kig bagud først.

Vi frigav MuseScore 1.2 for under et år siden. Siden da er version 1.2 blevet hentet mere end 1.5 million gange i flere end 200 lande. Vi hører fra mange kilder at MuseScore langsomt men sikkert bliver er oplagt valg i forbindelse med musikundervisning over hele verden. Husk, at for under 5 år siden lancerede vi musescore.org for at skabe et hjem for MuseScore miljøet. For MuseScore's succes i dag er kan man takke er jer som har bidraget til MuseScore og fortalt om det til venner og kolleger. Det kan ikke sige ofte nok: Tak til jer alle!!

Men ved venter så forude?? MuseScore 2.0 vil blive den næste version. Hvis du kunne tænke dig at høre om hvilke funktioner der kommer med der, kan du kigge på 2.0 roadmap'en. Vi inviterer også alle til at deltage i testen af de nye funktioner og give feedback i Technology Preview forum'et. Jo mere feedback vi får, jo hurtigere kan MuseScore 2.0 frigives. Alle er velkomne lige fra begyndere til meget tekniske brugere.

Følg med & support

Hold dig opdateret med alle MuseScore nyheder via nyhedsbrevet, Facebook, Twitter and Google+. Hvis du har lyst til at støtte MuseScore, kan du altid lave en donation så vi kan tilpasse serverne der host'er musescore.org siden så det kan følge med det voksende MuseScore community. Men frem for alt kan du hjælpe MuseScore ved at fortælle om de til venner, familie, kolleger og andre der måtte være interesserede!