Aparte zoekfunctie voor forum

• Dec 15, 2016 - 08:55

Hoi,

Als ik binnen het forum wil zoeken of een onderwerp al bestaat, en ik gebruik de zoekfunctie, kom ik niet in het forum uit, maar bij een Engelse versie van uitleg. Mijn Engels is miserabel, dus dat helpt niet, en bovendien gaat het me om het forum.
Is de enige manier om te zoeken alle forumonderwerpen handmatig langs te lopen? Lijkt me niet handig; er komen steeds meer onderwerpen en het is nu al niet te doen.
Of gebruik ik een verkeerd zoekvak en is er ergens een ander?

TH.


Comments

Staat er bij jou in het zoekvak rechtsboven 'Zoek naar hulp' of 'Search for help' ?

Dit forum ondersteunt namelijk veel verschillende talen, en je kan elk topic bekijken via een url van elke taal. Zo kan je naar dit topic gaan in de Nederlandse versie (https://musescore.org/nl/node/151346) maar evenzeer in de Engelse versie (https://musescore.org/en/node/151346). De zoekfunctie past zich automatisch aan aan de taalversie van het forum (en dus niet noodzakelijk van het specifieke topic).

Ik heb wel zonet opgemerkt dat in de e-mails die je ontvangt wanneer iemand een reactie post, je altijd de engelstalige link naar het topic krijgt. Ik heb een aanvraag ingediend of dit kan veranderd worden. Zie #151351: link to topic in locale of subforum

Do you still have an unanswered question? Please log in first to post your question.