Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Last updated
no sound needs info 3.0 1 16 hours
Wrong measure number when starting with a multimeasure rest PR created P0 - Critical 3.0 9 1 day
Ties in imported (2.x) tablature have wrong horizontal placement: fixed by saving and reloading active P2 - Medium 3.0 23 1 day
cutting and pasting music deletes special barlines active P0 - Critical 3.0 1 1 day
Request auto-placement of generic "lines" be optimized for different purposes active P2 - Medium 3.0 33 1 day
Wrong Midi channels in connected parts active 3.0 2 1 day
Crashes and playback issues needs info 3.0 2 1 day
Hotfix does not install on Windows 10 active P0 - Critical 3.0 5 1 day
Spacing of lyrics lines too tight after export of parts active P0 - Critical 3.0 2 2 days
Beats not listed correctly in status bar for cut time active P0 - Critical 3.0 2 2 days
Exchanging notes not working needs info 3.0 2 2 days
Spurious key signature on key change if mmrest starts a system PR created P0 - Critical 3.0 1 2 days
Spurious key change after transposition PR created P0 - Critical 3.0 13 2 days
Ledger lines for mix of small- and full-sized notes on same stem sized incorrectly active 3.0 18 2 days
install issue active 3.0 2 2 days
Dragging an element from master palette into workspace palette loses the cell name active 3.0 0 2 days
MuseScore 3 playback stuttering with snare soundfont active 3.0 3 2 days
[EPIC] Fretboard diagram issues active 3.0 6 2 days
Fretboard diagrams: Offset needs to be renamed and should correspond with the diagram active 3.0 6 2 days
||: - :|| Repeats never working... needs info 3.0 1 2 days
Musicxml export - Slur between note and rest doesn't export active 3.0 2 2 days
2 decimal places for tempos PR created 3.0 14 2 days
Playback files from musescore 2 needs info 3.0 1 2 days
Crash by changing octave when another hidden staff contains beamed notes active P0 - Critical 3.0 6 2 days
Tablature note heads horizontal position (on Windows only?) active 3.0 2 2 days