Issues for MuseScore

Title Status Priority Sort ascending Version Replies Last updated
PortAudio Grayed out in Musescore 3.6.2, but working on 3.5.0 active 3.6 4 7 months
Changing Staff Type from "Perc. N lines" to "Custom X" doesn't stick active 3.2 0 2 years
Feedback for non-applicable operations active 3 7 years
Setting "Solo" in Mixer does not export to mp3 active 3.6 15 7 months
Musescore 3 refuses to open needs info 3.3 2 2 years
Add multi-line text area for copyright in New Score Wizard and File -> Score Properties active 3.0 38 2 months
Palette item disappears from palette occasionally when dragged needs info 3.6 3 6 months
Allow turns on (post) grace notes active 3.3 3 1 year
Dual articulations can't be positioned independently using Styles or the Inspector active 2.3 1 3 years
Hyphen too high needs info 41 10 months
Figured Bass deleted after writing on upper voices active 3.6 1 6 months
Beats per minute interpreted incorrectly in certain MIDI files detected as "human performance" active 3.3 7 1 year
Musescore takes really long to open in Windows 10 needs info 2.3 5 3 years
Show Time Signature on part causes crash active 8 7 years
Unresponsive windows needs info 3.6 3 5 months
The play button doesn't work needs info 3.3 1 1 year
midi problem needs info 3.0 4 3 years
Note heads don't return to former position after undo reset of manually adjusted accidentals active 3 1 year
80 is just a symbol, so why make it the tempo? active 3.6 15 5 months
half notes and shorter with head changed to brevis don't line up in voices active 1 8 years
Jumpy playback cursor active 3.6 0 4 months
USB Midi Keyboard not seen as a device needs info 3.3 2 1 year
MIDI input doesn't always recognize chords needs info 1 3 years
The uppermost linked stave controls playback only after saving and reloading the score. active 3.6 5 3 months
No sound is emitted needs info 3.4 1 1 year