Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Last updated
Mixer panel not shown correct when opened active 3.x-dev 2 3 days
Hyphen too high needs info 41 3 days
Apparent issues when Hebrew Translation is Turned On active 3.5 2 3 days
I/O Bug report needs info 3.5 4 3 days
Incorrect size of dynamics after pressing undo in text edit mode active 3.5 3 3 days
Add metronome sound when exporting to audio (mp3, wav, etc.) active P2 - Medium 3.0 111 3 days
No audio needs info 3.5 1 3 days
Bends are out of tune active 22 3 days
FEATURE REQUEST: Use score info to add tags to exported audio active 3.1 5 3 days
[MusicXML Import] Beams are overridden PR created 3.3 6 3 days
[MusicXML export] Loss of color in Musescore .mxl file active 3.3 16 3 days
Stopping playback causes every note played in MDL to play at once. active 3.4 7 3 days
Add "Above/Below System" to measure number's "Placement" property active P1 - High 3.5 40 4 days
Export to PDF File fails needs info 3.5 5 4 days
[MusicXML] import assumes beam=NONE if no beam information needs info 12 4 days
Realize chord symbols: dialog does not open when using the menu command active 3.5 3 4 days
Period tablature: note duration symbols need to encompass voice 2 as well active P2 - Medium 3.0 3 5 days
Repeats are not played when preceded by the measure repeat symbol active P1 - High 3.5 5 5 days
No-beam information lost when importing from MusicXML PR created 3.3 4 6 days
MIDImate interface not working for input needs info 3.5 4 6 days
Petaluma wings on End-Repeat barline misplaced active 3.x-dev 6 1 week
New tempo mark in 3.6 has notehead placed too low active 3.x-dev 6 1 week
Hide system barline staff property not re-applied to existing measures after enabling then disabling active 3.x-dev 3 1 week
MusicXML Lines export/import issues active 3.x-dev 0 1 week
Voltas duplicated if first instrument is invisible. active 8 1 week