Muziek stukjes op alfabetische volgorde zetten

• Aug 4, 2018 - 21:05

ik gebruik heel veel de Musescore Score lijst. Ik zet al mijn muziek op deze site en en gebruik mijn songboek op deze stukken bij het spelen op mijn Tablet te lezen. Ik vind het lastig dat niet al deze stukken op alfabetische volgorde staan. Dus al de stukken van Bach, of van Sammartini bij elkaar en niet door elkaar heen. Dan kan ik in een keer zien welk stuk ik van Bach moet hebben. Nu is het zo dat b.v. de stukken van, Morly, Sammartin,i, Bitt,i en Bach door elkaar heen staan. Is er een mogelijkheid deze op mijn Score lijst te alfabetiseren?
Vriendelijhke groet
FredPaul Vogel


Comments

Hoi Fredpaul,
Na het maken van een score in Musescore exporteer ik de score ook als .pdf en als .mp3
Deze files laad ik in het programma "Mobile Sheets" waarbij ik overigens de "Pro" versie gebruik. In dit programma kan ik veel gegevens over het werk kwijt en kan ik sorteren op componist, genre, etc. etc. en daarbinnen wordt alles alphabetisch gesorteerd. Aan de pdf koppel ik de mp3 en kan deze desgewenst afspelen. Door de partituur bladeren gaat gemakkelijk door links of rechts op het blad te tikken of anders dit middels een bluetooth voetpedaal te bedienen. Eenmaal voor een klein bedrag de Pro versie aangeschaft kan ik het programma op al mijn phones en tablets installeren en gebruiken. Regelmatig volgen er automatisch updates met verbeteringen en/of correcties. Bij mij staan er intussen 1000+ werken op. Het geluid draadloos doorsturen naar 'n JBL speaker, of hoofdtelefoon is overigens ook mogelijk.
Groetend, Hans55

In reply to by hans55

U moet uitleggen wat u bedoelt met Pro-versie. Het programma voor pc heeft alleen een gratis versie. Een Pro-account verwijst naar de MuseScore.com-website en maakt het mogelijk om meer dan 5 scores tegelijk te gebruiken. Dit is niet logisch voor wat u zegt over het gebruik ervan op telefoons. De versie in de "Google Play Store" of "Apple i-store" wordt voor een beetje geld verkocht. Ik geloof dat dit is waar je het over hebt.

In reply to by mike320

Sorry Mike, ik bedoelde te zeggen dat ik de pro-versie van mobile sheets gebruik. MobileSheetsPro dus. Deze is in de play store te vinden en daar voor €. 13,99 te koop.
(BTW: ik ben overigens sinds jaren ook al Pro user van MuseScore)
Groetend, Hans55

Do you still have an unanswered question? Please log in first to post your question.