EXPORTED Audio files do not recognize repeats

• Feb 4, 2020 - 00:43

I have tried to export .wav and .mp3 files but the saved files do not seem to recognize the repeats. The repeats work when I play the song through Musescore, but when I export files as .wav or ,mp3, those files do not recognize the repeats. Am I doing something wrong?
Attached is the Musecore file. The .wav file was to big to upload (4MB max) and .mp3 files apparently are on allowed to be uploaded.
Nick

Attachment Size
All My Loving_Backtrack.mscz 31.06 KB

Comments

Are you using or abusing the "play repeats" control in the top toolbar (looks like a repeat sign)? If it plays repeats correctly for you, I suspect it's set correctly, but I wanted to make sure you were aware of it....

In reply to by BSG

I did not know that it had to be selected to get the repeats to play in the exported Audio files. It was not selected. but when I did select it, the repeats worked in the exported .wav file. I guess it is just for the audio files since when not selected it does do the repeats when played through Musescore.
Thanks
Nick

In reply to by nlsavin

"when not selected it does do the repeats when played through Musescore."

Are you sure about this? That button should control whether repeats are played in MuseScore - button selected = play repeats, button not selected = don't play repeats. If that doesn't work for you there is a problem.

Do you still have an unanswered question? Please log in first to post your question.