Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Last updated Sort ascending
Chord symbols Spelling is shown erroneously. active 3.6 6 7 months
Empty bars don't hide in online version active 3.6 3 7 months
PC: cannot remove measures needs info 3.6 9 7 months
Bends: make prebend optional so that down bends can be notated active 3.0 11 7 months
Synthesizer: "Load from score" disables default soundfont; requires "Revert to factory settings" to correct active 3.6 0 7 months
Bar rests in parts are not attached to lines when moved in the score prior to part generation, if scaling differs active 3.6 1 7 months
MusicXML Export: Percussion notes have wrong values (unverified) active 3.4 18 7 months
Clicking an element in the Timeline (F12) does not reposition view with Pan button disabled active P2 - Medium 3.6 1 7 months
Find action does not reposition view with Pan button disabled active P2 - Medium 3.6 1 7 months
Muscore doesn't play after computer wakes up from Sleep mode active 3.6 5 7 months
Request for beam128 active 3.6 0 7 months
Hard pan on mixer doesn't work active 3.6 16 7 months
please allow configuring repeat sign to note distance active 3.6 8 7 months
Unable to launch AppImage (missing libraries probably) active 3.6 2 7 months
hang during note entry -> caused by non-operational audio output active P3 - Low 3.6 13 7 months
Items not syncing between score and parts needs info 3.3 11 7 months
tightly spacing lyrics - two feature suggestions active 3.6 0 7 months
Unable to delete time signature at end of line needs info 3.6 2 7 months
Key / Time Signature Courtesy option (and delete) ineffective with Multimeasure Rests active 11 7 months
Dynamically linked cues, automatic cue creation active 7 7 months
More control over which measures are consider empty for the sake of "hide empty staves" active 3.6 6 7 months
Language settings in piano roll editor active 3.6 1 7 months
Can't save my file needs info 3.6 4 7 months
Lack of Capabilities in the Custom Time Signature Creator active P2 - Medium 3.0 29 7 months
Sound not playing needs info 3.6 1 7 months