crash when insert vertical frame

• Mar 14, 2011 - 00:49

Hi,
First, I'd like to thank you all for a wonderful product. It has exceeded my expectations.

Now, here's the bug:
When I try to insert a vertical frame Musescore crashes with a request to send information to Microsoft. I have reproduced this three times on my PC.

Procedure:
1) Select measure by getting blue box to appear around it. The measures that I selected was measure 7 which was the first one in the staff (all the way to the left).
2) Use "Create/Measure" . Choose "Insert Vertical frame".
3) After a few seconds musecore crashes with the message of sending information to microsoft.

Details:
1) Using musescore version 1.0, revision 3996
2) Using Windows XP (home version). All patches applied as of 2011Mar01.
3) I've attached the file that gave me the problem. ( Please excuse it's rough state! )

This is NOT a show stopper bug for me. For now, I can live with it. But maybe for someone else it will be a showstopper...

Thanks again for a very nice product.
Sincerely, barry

Attachment Size
Prelude in G.mscz 4.65 KB

Comments

I don't know if it's the cause of the crash but what would you expect for the slur that spans between measure 6 and 7 if you put a vertical frame between these two measures ?

In reply to by Nicolas

Hi lasconic,
I may be wrong here.... but I thought that the vertical frame only did a vertical separation of the bars of music. Some of the notes in the treble clef were running into previous notes in the bass clef. I just wanted to make the music a little clearer.
Thanks for taking the time to look at this. It is very much appreciated.
Sincerely, barry p

Do you still have an unanswered question? Please log in first to post your question.