Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Sort descending Replies Last updated
Importing MusicXML does not assign instrument ranges from instruments.xml active 9 2 ans
Version Numbers plugin Issues search in German active 1 9 ans
incorrectly "remember" prior length of segment when toggling mm-rests and changing barline type active 0 5 ans
Bookmarked directory in file dialog are not restored active 0 7 ans
Autosave occurring during playback causes crash needs info P2 - Medium 7 3 ans
Zerberus: use of filter sometimes causes pop noise at the beginning of sample playback active 2 2 ans
Undo reset doesn't restore beam position active 2 1 an
Send MIDI clock signal via USB active 0 10 ans
Forum threads: Automatic creation of new pages? active 3 4 ans
deltrune needs info 1 1 an
Articulations and other elements created in 1.2 not displaying correctly in 2.0 active 4 9 ans
Add option to display letter note name in tablature in place of fret number. active 7 1 an
"Reset value" button enabled for several elements even if those are using their default values active 6 3 ans
BIAB Song Import MG1 MG2 ..MGA MGB MGC... active 1 1 an
Cross-staff slur is copied even when end anchor is not copied active P2 - Medium 1 2 ans
[MusicXML] Partial slash chord active 10 7 ans
Shortcuts doesn't operate active 2 8 ans
Beam and stem of cross-staff notes don't flip active P2 - Medium 6 2 ans
Staff style is not propagating from full score to parts and cannot be created in Staff Styles dialogue active 1 8 ans
Changing time signature and replacing the only instrument in score causes time signature to disappear active 9 1 an
SoundFont Directory doesn't appear in Synthesiser or Default SoundFont active 0 9 ans
Polysynth instrument acting weird active 0 5 ans
unicodeNote* glyphs missing in Emmentaler active 2 6 ans
Removing linked staff deletes part active 1 5 ans
During playback, view doesn't jump to topmost of the page active 0 7 ans