Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Sort descending Last updated
Tidy up Getting Started score active 0 7 years
presets on banks >0 are not exported in MIDI file active 3.4 0 2 years
[Mac El Capitan] MuseScore window won't enter menu bar space when menu bar is hidden active 0 7 years
Missing arrows in Gootville active 0 7 years
Unticking the "Play" checkbox of the articulation "Muted(closed)" does not disable its effect. active 3.4 0 2 years
Repositioning virtual instruments on Zerberus (SFZs) or Fluid (SoundFonts) makes MuseScore reload them into memory active 3.4 0 2 years
Icon broken on GNOME Shell; better GNOME integration; active 0 6 years
Bug with real-time note entering active 3.4 0 2 years
Mixer displaying incorrect instrument sound selections for non-default soundfonts active 3.4 0 2 years
Text entry on the canvas does not honor right to left active 3.0 0 6 years
Monospace Font in Plugin Creator active 3.4 0 2 years
Clef change applies to both score and parts regardless of concert/transposed mode active 3.4 0 2 years
Measure number at beginning of system should stay within margins active 2.1 0 6 years
Chord - tie interaction when opening a gp file active 3.x-dev 0 2 years
Suggestion: Horizontal/Vertical/Limiting optional toolbar active 3.4 0 2 years
[EPIC] Items that cause entire score to be redrawn active 0 2 years
Selection not extending correctly active 2.1 0 6 years
Trills on unpitched percussion active 2.1 0 6 years
Tablature list display incomplete active 2.2 0 5 years
[EPIC] Issues with Chord Symbols playback active 3.5 0 2 years
Missing symbols in Special Characters > Unicode symbols? active 2.1 0 5 years
page settings - two sided active 3.5 0 2 years
"Pseudo staff text" issue active 2.1 0 5 years
Fingering: adjustment issues inc. problem aligning characters above/below staff active 3.5 0 2 years
Octave transposing instrument doesn't change clef properly in part when toggling concertpitch active 2.1 0 5 years