Issues for MuseScore

Title Status Priority Sort ascending Version Replies Last updated
MuseScore Freezes frequently and has to be shut down when using a Corsair Virtuoso wireless gaming headset in wireless mode active 3.6 7 3 months
Observation with NoteEntry and "Add Staff Below/Above to Selection" active 3.2 0 2 years
Symbols disappear if moved a few spaces active 2.1 4 5 years
Cannot tie cross-staff notes while in note input mode active 3.6 1 1 month
octave 8va_ _ _| is not saved correctly at Voice 2 active 3.2 4 2 years
Hovering in menu active 2.1 2 4 years
Pedal silenced after muting and unmuting during playback active 3.6 0 1 hour
Fingering collides with note flags, accidentals, note stems etc. active 3.2 9 8 months
Add 4-hands piano template active 14 2 years
midi playback issue (chorus/reverb) still happens in Musescore 2.0 beta needs info 7 7 years
Add VST Support to MuseScore active 3.0 8 2 years
Losing focus for selection when zooming needs info 34 6 years
Zerberus: Repeated short notes cause distorted audio active 3.3 1 2 years
Spurious Higher Harmonics with Sound Emulator needs info 2.1 2 5 years
Augmentation dots not following note while decreasing chord-offset active 3.3 0 2 years
Minus sign artefact in horizontal offset of LH guitar fingering active 2.1 0 5 years
Image capture with transparent background empty when pasting into Chrome on Windows needs info 2.2 18 4 years
"Thank you for downloading Musescore" is not translatable in musescore.org site active 2 2 years
Keysig dialog in New Score Wizzard needs to be made accessible to the visually impaired active 2.1 0 5 years
"Regroup Rhythms" function not grouping correctly for syncopated notes across downbeats active 3.4 1 2 years
The Play Button wont play my score. needs info 3.0 1 3 years
Delete option in Measure context and Edit menus is confusing since it does not delete the measure active 3.4 4 2 years
Note Preview isn't taking into consideration the velocity active 2.1 5 5 years
I can't hear anything needs info 2.3 1 3 years
No response when expanding 'Element' block of 'debugger' interface active 3.4 1 2 years