Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Sort descending Last updated
[MusicXML export] add print-object to part-name when required active 3.x-dev 0 2 years
Measure Property Tab bug active 0 6 years
[EPIC] Capella import issues active 3.4 0 2 years
System brackets and connected barlines made a mess of when new instrument added in the middle active 0 6 years
Slur across system doesn't work when starting on last note of system active 3.4 0 2 years
[EPIC] Collection of Undo issues active 3.4 0 2 years
incorrectly "remember" prior length of segment when toggling mm-rests and changing barline type active 0 6 years
Pb avec le glissando active 0 6 years
Making certain palette elements list selected after creation active 3.4 0 2 years
Score display kept changing when entering the notes active 0 6 years
dynamics across grace note sequence active 2.1 0 6 years
Auto insert spacer by holding ctrl+shift+dragging active 3.0 0 6 years
MIDI input should use all selection types to determine note active 2.1 0 6 years
Status bar with tied notes (sort of a bug) active 2.1 0 5 years
Continuious view doesnt keep the music on the screen with what is playing active 3.5 0 2 years
Lasso inspector remains active after habing ended foto mode active 2.1 0 5 years
Can't open score if MIDI file with same filename is already open active 2.1 0 5 years
No way to change thickness of continuation line in figured bass active 2.1 0 5 years
Entering notes in voice > 1 will jump to next note in that voice active 3.5 0 1 year
Accessibility issues for MacOS 10.15 upwards active 3.5 0 1 year
Geiger Counter Noise In Playback active 2.1 0 5 years
Custom Chord Extension and Modifier Offset settings don't update when loading a custom style active 3.5 0 1 year
Tuplet: Add centre handle to bracket to make vertical positioning easier active 3.5 0 1 year
Bar lines on pitched staves do not span the entire staff when bars are spanned down to a percussion staff and hide empty staves is used. active 2.1 0 4 years
Piano Roll editor spacebar button does not start playback even though the Play button tooltip says it should active 2.1 0 4 years