Issues for MuseScore

Title Sort ascending Status Priority Version Replies Last updated
Zita1 reverb: Display setting doesn't match the actual setting active 3.2 3 2 years
Zerberus: use of filter sometimes causes pop noise at the beginning of sample playback active 2 2 years
Zerberus: Repeated short notes cause distorted audio active 3.3 1 2 years
Zerberus: add support for filter envelope active 3.0 2 4 years
Zerberus does not work correctly with channel number >64 active P1 - High 3.0 6 2 years
Zerberus - loops lasting longer than about 2 seconds crashes MuseScore or at least suddenly stop on playback needs info 3.2 5 2 years
You Are Mine-S1 needs info 3.0 2 3 years
yo can't hear anithing needs info 3.4 1 2 years
XML-import and export of beams over rests active 3.6 1 10 months
XML Import of certain malformend file crashes MuseScore 3 active 3.0 9 3 years
WYSIWYG text editor for headers and footers active 3.5 3 9 months
Wrong width of last system once fill threshold exceeded active 4 7 years
Wrong vertical shift of note dot when dragging with mouse while holding shift active 2.1 3 5 years
Wrong vertical position of breath mark active P1 - High 3.0 28 1 year
Wrong tempo, key- and time signature on MIDI import needs info P2 - Medium 3.0 5 4 months
Wrong Sounds active 3.4 12 2 years
wrong selection with mouse from right to left active 1 8 years
Wrong rest placement in double-stemmed writing active 7 7 years
Wrong position of measure rest if there is a breath mark in another voice active 3.0 2 3 years
Wrong playback of trills with ottava needs info P1 - High 3.0 4 3 years
Wrong playback after applying cross-staff notation with glissandos in Diatonic play style active 3.2 5 2 years
Wrong Page Margins needs info 3.6 4 1 month
wrong notes needs info 3.0 1 3 years
Wrong note type option given in Select>More when note is in a tuplet active 3.5 6 5 months
Wrong museScore version tag written when using "-t" option active 2.1 2 5 years