Issues for MuseScore

Title Status Priority Sort ascending Version Replies Last updated
Loop Playback Error For Measures Ending With Tuplets active 3.6 1 9 months
<controller> tags get written to score even if using defaults active 3.2 0 2 years
Text over multi-measure rest doesn't appear until clicking elsewhere active 6 6 years
Changed Element offset (and other settings) saved from the palette active 3.6 0 8 months
Display bug needs info 3.2 2 2 years
Instrument change uses sound of original entry for all, except last active 1 6 years
Export MP3 for single voice needs info 3.6 1 8 months
View menu: tick box selection lost at end of session active 3.0 0 2 years
Weird zap/beep sound sounds during playback active 3.2 0 2 years
Time signature change deletes glissandi active 2 6 years
[MDL] Drumline audio problem needs info 3.6 3 7 months
Distorted and cracking sound on built in sound card active 3.0 0 2 years
Musescore will not open the the fire wall blocks musescore needs info 3.3 4 1 year
[Mac] Alt has no effect for lyric skipping active 1 6 years
Playback Hangs after 2 minims in 1st bar - graphical & playback glitch. active 4.x-dev 8 1 month
Grace notes appearing above rests causing bad avoidance by slur active 3.3 1 1 year
Pedal line error: 1.cannot cross tuplets; 2.pedal activated without the pedal line active 1 6 years
Bends: support bends of arbitrary length active 3.6 4 6 months
Chord Symbols won't decrease in size needs info 3.0 1 2 years
Accessibility and Fingering active 3.3 4 6 months
Entering chords that cross a measure via MIDI does not tie entire chord active 3.4 6 1 year
Floating Frame active 3.6 0 6 months
New keyboard layout: Czech (QWERTY with French numbers) active 3.0 3 2 years
[MusicXML export] Loss of color in Musescore .mxl file active 3.3 16 10 months
Unconnected tie remains when deleting tie-ending note from its chord active 2.1 2 4 years