Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Sort descending Replies Last updated
Articulations and other elements created in 1.2 not displaying correctly in 2.0 active 4 10 years
Lute Fingerings from Articulation Pallet don't work for Chords in Lute Tablature active 3 6 years
Applying palette line to multi-voice staff displays only Voice 1 anchor positions active 0 7 years
Instrument name of linked staves in Continuous View not centred between staves active 0 8 years
Jack MIDI : MuseScore plays piano only active 0 12 years
allow insert Measure, VBox, or HBox before a VBox or HBox active 31 2 years
[MIDI Import] Quatization and swing menus do not look like dropdown menus active 5 9 years
Position slider in play panel returns strange value active 3 2 years
Progress bar while exporting files active 9 9 years
Barline span is wrong in parts needs info P2 - Medium 5 3 years
Additional mode to update accidentals active 12 2 years
PR submitted on GitHub should set the corresponding issue to "PR created" active P3 - Low 3 2 years
Align object to a grid or ability to align object relative to other active 11 4 years
Tempo Attributes Appear Corrupted - Tempo Can't be Changed needs info 7 6 years
SoundFont Directory doesn't appear in Synthesiser or Default SoundFont active 0 10 years
Add ties when adding interval above range selection active 8 10 months
Shortcut option needed for adding notes below selected one active 1 7 years
Paste leaves "residual" chord names active 6 7 years
zoom to selection active 3 10 years
[midi import] Failure to detect non-aligned triplet active 9 7 years
Hidden staves slows down user interface as much as visible active 1 9 years
Frame stops Upwards staff spacer from working active 4 1 year
[Trunk] Changing icon size has different effect between empty state and open score active 0 11 years
Different footer and header between MuseScore.com/org needs info 2 6 months
Double bar added via click barline / double click palette not saved active 1 8 years