Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Last updated Sort descending
Not enough space before Arpeggio symbol on downstem chords active P1 - High 3.0 4 3 months
Mac: "Score Properties" Option Missing: Requires Language Change (and Change Back) to Appear active 3.6 10 3 months
[MusicXML export] possibly spurious attributes element caused by resetting measure numbers active 3.6 0 3 months
the latest versions of musescore don't work on the keyboard in hebrew active 3.0 5 3 months
Additional tempos text not displayed when Palette menu too shrinked active 3.6 0 3 months
Mensuralist local time signature active 3.6 2 3 months
PDF handbook generation stopped working active 3.6 1 3 months
Re-implement the Album feature for Musecore 3/4 PR created P1 - High 3.0 20 3 months
MusicXML export strips key signatures with 0 accidentals active 3.0 12 3 months
count-in after section breaks active 3.6 4 3 months
Failure to transfer notes from score to individual parts needs info 3.6 5 3 months
Attaching an element to a start repeat barline is not possible active 3.6 0 3 months
Export to uncompressed MusicXML does not work active 3.6 2 3 months
MuseScore 3 Sustain Pedal is not working properly when dragged consecutively 2 or more bars needs info 3.6 14 3 months
Play middle C on Midi enabled keyboard and an F# show up on the measure. needs info 3.0 7 3 months
Request option to copy system elements with copy/paste (ALL ELEMENTS) active 154 3 months
Request for text offset to be propagated from score to parts active 3.6 9 3 months
Stave breaks not remembered needs info 3.6 2 3 months
Request to control amount of padding added to audio export active 10 3 months
Disabling "Pan score" button breaks direct navigation by the Find command and the Timeline active 3.6 3 3 months
Reset dialog too large active 3.6 7 3 months
[Musicxml Export] - Customized instrument change not exported active 3.4 11 3 months
Chord symbols do not playback active 4.x-dev 1 3 months
If you install a new library in Kontakt while MS4 is running, you need to restart MS before the library can be used active 4.x-dev 0 3 months
PortAudio Grayed out in Musescore 3.6.2, but working on 3.5.0 active 3.6 15 3 months