Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Sort descending Last updated
Synthesizer: "Load from score" disables default soundfont; requires "Revert to factory settings" to correct active 3.6 0 2 weeks
[EPIC] MuseScore General (HQ) Soundfont issues active 3.4 0 1 year
Include writable part names for Staves from the plug-in interface active 0 11 years
Dragging drum notes produces red bar rests active 0 10 years
Stack alterations for complex jazz chords active 0 10 years
Tablature note values repeat settings active 3.0 0 3 years
Asterisk indicating impending save doesn't appear after changing settings in Synthesiser active 0 9 years
Match names of Note Heads in palette and Inspector active 0 9 years
Operating System active 0 9 years
Navigator x close button active 0 9 years
Plugin Manager path text not selectable, fully viewable active 3.0 0 2 years
Part fingerings active 0 9 years
Error message when editing page does not show long enough active 0 2 years
Ctrl->A to select all text in a text element doesn't visually respond until actually lift finger from Ctrl active 3.0 0 2 years
Menu item -stretch- does not change with language active 3.0 0 2 years
Shadow note in Note Entry not aligned with existing note active 0 8 years
BPM not updating in score active 3.0 0 2 years
Instrument table and text in Find clears after ticking show more active 0 8 years
Add dot after str active 0 8 years
Regression? Note grouping interface absent active 0 8 years
Access via QML on some Measure property active 0 8 years
Oblique stroke in acciaccatura chord collides with notehead until re-opening active 0 8 years
Sound not produced when earbuds unplugged active 3.0 0 2 years
Wacom support went away - Nightly Build active 0 7 years
"Staff text" color active 3.0 0 2 years