Issues for MuseScore

Title Status Priority Sort ascending Version Replies Last updated
The plugin framework should avoid the use of the same object in different score active 1 12 years
immediate crash needs info 3.1 1 3 years
Midi interface active 3.4 3 1 year
Find the proper names for next(), next1(), prev(), prev1(), etc. methods in segment.h active 3.0 4 4 years
TopStaff anchor for articulations/ornaments does not honor notes and beams outside staff active 0 11 years
Drum sounds defective. Original drum sounds lost needs info 3.2 7 3 years
Add solo and mute flags to Part class active 4.x-dev 4 1 year
Appearance of Bar (Measure) Numbers active 2.2 1 4 years
Pedal not working over repeats active 8 7 years
playback function not working needs info 3.2 1 2 years
Fix accidentals on enharmonics after 8va line active 3.5 2 1 year
Piano Ped(al) mark insertion by keyboard active 2.3 3 4 years
Incorrect handling between time signatures and BPM active 3.x-dev 10 3 years
Save online Icon is missing on the toolbar needs info 3.3 12 2 years
Ct chord symbol generates same notes as C chord symbol active 3.5 12 1 year
String data/tuning not synced between score and parts active 7 3 years
Trills and other ornaments with sharp or flat signs active 31 11 months
Scores uploaded using "Save Online" with custom audio doesn't work when "Play Repeats" is disabled needs info 3.3 3 2 years
Note-Length Preview isn't Updated active 3.5 5 1 year
Articulations and other elements created in 1.2 not displaying correctly in 2.0 active 4 10 years
Crashing when attempting to undo needs info 3.3 3 2 years
Playback Wrong Notes active 3.5 13 1 year
Progress bar during load active 3.0 5 4 years
Sound will not play, Top toolbar that has the repeats and the page view setting is unavailable and will not let me toggle. It was working the day before. needs info 3.4 1 2 years
"Line" not appearing in Page View (only Continuous View) active 3.5 7 1 year