Recent content

Type Title Author Comments Last updated
Forum topic ...due inesattezza? Claudio Riffero 1 1 day ago
Forum topic both clefs eddylihere 2 1 day ago
Issue My version of musescore does not have the option to turn off chord symbol playback EllingtonReborn 1 1 day ago
Forum topic Sorry if Noob question, but how do I add this into MuseScore? CharielDreemur 2 1 day ago
Forum topic Chord Sounds ShadeTree 3 1 day ago
Issue Slur continues to be moved after leaving edit mode from Note Entry worldwideweary 5 1 day ago
Forum topic Repeat playback in Musescore 3.5 J. Tsai 1 1 day ago
Forum topic Electric zap sound when editing and playing notes danielhagen19 1 1 day ago
Forum topic Update/add feature rafaelobrarol 1 1 day ago
Forum topic Low FPS LoganW295 1 1 day ago
Forum topic Repeat not working. PhoneyAlabama 1 1 day ago
Issue i cant open the file GEIJI GEIJI.mscz bebechat art. 3 1 day ago
Issue Migrate Invisible staff lines and Staff line color to Staff Type elerouxx 2 1 day ago
Forum topic Where are my Plugins? gldodge 11 1 day ago
Forum topic Background image online (.com) via stacking-order worldwideweary 3 1 day ago
Forum topic Update to Version 3.5.0.13199 seems very buggy fm42 3 1 day ago
Forum topic Assignment of Parts is not proper working in MS 3.4.1. DerOnkel 12 1 day ago
Forum topic How do I change the Distance between notes? Elwin 6 1 day ago
Forum topic api-play button control code scottwarren 7 1 day ago
Forum topic Changing System Measure Numbers Timothy Ruszala 5 1 day ago
Forum topic Errors when playing back score LONG_LIVE_DA_S… 5 1 day ago
Forum topic Playback without highlight stewmurr 16 1 day ago
Forum topic How to enter unbeamed notes for recitative Lammington 3 1 day ago
Forum topic Latest update. Won't play repeat. judeeylander 7 1 day ago
Forum topic update 3.5 crashes immediately Mikeymike48 8 1 day ago