Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Ordine decrescente Last updated
Portato direction: down and anchor: above staff not cooperating active 2.1 0 5 anni
[MusicXML import] lyrics with duplicate numbers are not imported active 3.5 0 1 anno
Tuplet numbers are not shown in lute tablature active 2.2 0 5 anni
template Band and Percussion- European Concert Band active 3.5 0 1 anno
reading notes out of the instrument's range by screen readers active 3.5 0 1 anno
While a toolbar is expanded, hovering over the edge of a panel will dismiss the toolbar active 3.5 0 1 anno
Fingering: adjustment issues inc. problem aligning characters above/below staff active 3.5 0 1 anno
“Toggle 'MIDI Input'” button always active after start active 2.2 0 4 anni
Double caesura created in score with parts active 2.1 0 4 anni
"Reset text style overrides" is not undo-able active 3.x-dev 0 1 anno
Allow manual fret number spec for natural and artificial harmonics in tabulature active 2.3 0 3 anni
Image Capture Improvements ("Slice"/Batch Select and Export Feature) active 3.6 0 1 anno
Consistency in tools. (Fill with slashes). active 2.2 0 3 anni
Barline is moved away while input long lyric active 3.0 0 3 anni
Side-by-side and stacked views should indicate when the divider is dragged out of sight active 3.6 0 1 anno
Allow faster sticking input, by jumping to next note after entering the sticking active 3.6 0 1 anno
Add new option: Accidental - Select - More - Same Pitch active 3.6 0 1 anno
Inconsistent behavior of copy / paste for small / colored notes on Guitar + TAB active 3.6 0 1 anno
Ctrl->A to select all text in a text element doesn't visually respond until actually lift finger from Ctrl active 3.0 0 3 anni
Menu item -stretch- does not change with language active 3.0 0 3 anni
harmonics don't playback properly active 0 11 anni
When you are playing, the piano keyboard dosn`t show the keys active 3.0 0 3 anni
window containing keyboard map active 0 10 anni
Multiple ambiti active 3.0 0 3 anni
Asterisk indicating impending save doesn't appear after changing settings in Synthesiser active 0 10 anni