Issues for MuseScore (deprecated)

NOTICE: This issue tracker will be removed after March 10th, 2024.

If you are experiencing difficulties with MuseScore, please ask for help in the Support and bug reports forum. Thank you!

Title Status Priority Version Replies Sort descending Last updated
Selecting notes for playback needs info 3.0 7 5 ans
'Apply to all parts button' greyed out on master score active P2 - Medium 3.0 7 5 ans
Shortcut for Synthesizer interferes with text entry active 7 4 ans
stem length becomes short for stem up note when pitch increase active 7 2 ans
Staccato dots placed too high above/below stems - make a style setting active P2 - Medium 3.0 7 4 ans
Drum Palette shortcut letters active 7 3 ans
can't load saved scores and musescore will crash active 3.0 7 5 ans
Playback of piano notes is non-legato active 2.1 7 7 ans
Drums Notation/entry features active 7 9 ans
style settings for repeats active P3 - Low 7 4 ans
[GPx import] Missing clef in MusicXML generated from file in #34781 active 7 4 ans
rehearsal, segno and coda markings collide with measure number on first measure of system active 7 9 ans
FEATURE REQUEST: Use score info to add tags to exported audio active 3.1 7 2 ans
Ability to delete recently opened files individually active 7 8 ans
Open midifile from Impro-Visor active 3.2 7 1 an
Drum sounds defective. Original drum sounds lost needs info 3.2 7 4 ans
(PortMIDI hang on Mac) - Empty Project always hangs on first note entry needs info 3.2 7 4 ans
Ability to subscribe to a user's blog active 2.1 7 7 ans
Add option to hide numbers on measures with rehearsal marks GitHub issue 7 3 mois
Zoom In keyboard shortcut (Ctrl++) does not work active 2.1 7 5 ans
Textual tempos play back wrong in time signatures other than X/4 active 3.0 7 5 ans
Suggestion - Add speed variation for loop playback (aka. speed training) active 3.6 7 2 ans
Play middle C on Midi enabled keyboard and an F# show up on the measure. needs info 3.0 7 1 an
Playback only plays one part of a chord? needs info 4.x-dev 7 1 an
MIDI response is lagging/delayed GitHub issue 4.0 7 1 an