Issues for MuseScore (deprecated)

NOTICE: This issue tracker will be removed after March 10th, 2024.

If you are experiencing difficulties with MuseScore, please ask for help in the Support and bug reports forum. Thank you!

Title Sort descending Status Priority Version Replies Last updated
Staff style is not propagating from full score to parts and cannot be created in Staff Styles dialogue active 1 1 year
Staff Text button disappears needs info 3.5 3 1 year
Staff Text — Odd frame margin behavior active 3.5 1 1 year
Staff text: copy and paste does not maintain the correct voice active 3.5 0 1 year
Staff text: line breaks are removed partially active 4.0 1 1 year
Staff Type Change Problems active 3.6 3 1 year
Standard Midi file import will not chord symbols in Musescore Vers. 4.0 needs info 4.0 4 1 year
Standard stave layout of adjacent notes mirrored in tablature active 1 1 year
Start Center "Create New Score" button has lost plus sign and corners active P3 - Low 3.0 1 1 year
Start center off screen needs info 3.2 1 1 year
Start Center pane is black active 3.0 6 1 year
Start Center: "Getting started" score doesn't open when clicked active 3.5 3 1 year
Start repeat barline created 1 bar after specified bar line, unlike e.g. double barline. active 3.2 1 1 year
start repeat barline duplicated when importing a 2.x continuous view score to 3.0 active P1 - High 3.0 2 1 year
Start up malfunction needs info 2.1 1 1 year
start up screen large icon and no access needs info 3.x-dev 4 1 year
Starting barline able to be inspected again active 3.0 6 1 year
Starting playback on tied notes doesn't play the note active 6 1 year
Startprobleme bei Soundeinstellung 16 Bit, 48000 Hz active 4.0 2 1 year
StartupWizard::layoutInput() Segfaults if computer's language is "C" active P3 - Low 3.0 5 1 year
State of "play panel" on closing the program should be restored on re-opening PR created P1 - High 3.0 29 1 year
Static and distortion active 3.6 1 1 year
Static like sound during playback needs info 4.0 4 1 year
Static noise with all audio active 3.6 0 1 year
Static noises when using Muse Sounds: default buffer size is too small for some computers? active 4.x-dev 0 1 year