Issues for MuseScore

Title Status Sort descending Priority Version Replies Last updated
Adjusting page view % doesn't work upon score opening needs info 2.1 7 4 years
"Player" isn't working needs info 3.4 1 1 year
Playback keeps bugging out when I use "Strings" or "Don''s Strings" when there are tremolo's, or fast note occurrences. needs info 3.2 1 2 years
High notes scratchy sound needs info 3.4 3 1 year
Port audio stopped working, playback icons greyed out needs info 3.4 1 1 year
No sound when moving chord needs info 3 1 year
Play Button etc greyed out - not available - ONLY in 3.x versions needs info 3.4 1 1 year
Weird arpeggio symbol issues needs info 3.5 3 1 year
Audio bug needs info 3.5 2 1 year
Not Able to Play Back Score needs info 3.5 1 1 year
Selecting notes for playback needs info 3.0 7 2 years
Issues Loading MS2 scores into 3 Beta needs info 3.0 6 2 years
Note input/editing is extremely slow needs info 3.5 3 11 months
Able to tie fret marks on different strings of the same note needs info 2.1 4 4 years
Unable to Delete Notes needs info 3.2 1 2 years
Musescore 3.6 - margins are altered in parts needs info 3.6 7 10 months
Upload fault needs info 3.6 1 9 months
Guitar Tab PDF with letters instead of notes needs info 3.0 12 5 months
Unable to log on needs info 3.6 2 9 months
Bug needs info 3.6 2 9 months
Beam direction forcing not reported needs info 3.2 4 2 years
Crash When Note Over Barline needs info 3.0 1 2 years
Footers not exported to Music XML needs info 5 1 year
Play position in score, is not updated when mixer's "Show Channels" view is visible needs info 3.6 4 8 months
Play mode not active needs info 3.0 3 2 years