Ludwig van Benteuer

Type Title Author Comments Last updated
Forum topic Musescore 3 accent is MUCH louder, wish this could be an adjustable preference Ruffsongs 92 2 weeks ago
Issue User velocity does nothing sr3323 33 2 weeks ago
Issue MuseScore doesn't start anymore, as there's another one still running in the background Ludwig van Benteuer 5 2 weeks ago
Forum topic Symphonic Sounds - update 13/10/2019 Ludwig van Benteuer 24 4 weeks ago
Issue MuseScore 3.6.1 not compiling with Qt 5.12.8 Ludwig van Benteuer 3 2 months ago
Issue Build with Ninja fails: error: dependency cycle franztrischbe 12 2 months ago
Issue Articulation properties: right-click menu. geetar 7 2 months ago
Forum topic Symphonic Sounds Laurelin 28 3 months ago
Forum topic Playback not working on bluetooth headset Neti Vaan 6 4 months ago
Forum topic How to create soundfonts that work with the new crescendo playback of MS 3.1. Heart of Mama 29 4 months ago
Issue Glissando portamento playback on 3.5-dev issues Ludwig van Benteuer 7 4 months ago
Issue Add Glissando playback style portamento jeetee 80 5 months ago
Forum topic Symphonic Sounds Updated Laurelin 43 7 months ago
Forum topic Help us improve the sounds in MuseScore s.chriscollins 396 8 months ago
Forum topic The Early Music Ensemble SFZ Collection (For the Early Music Instruments in MuseScore!) Arianna2001 15 9 months ago
Issue Weird piano vibrato user1162408121 9 1 year ago
Forum topic Zerberus – repositioning loaded instruments randomly makes part of the list to disappear Ludwig van Benteuer 1 1 year ago
Issue Repositioning virtual instruments on Zerberus (SFZs) or Fluid (SoundFonts) makes MuseScore reload them into memory Ludwig van Benteuer 0 1 year ago
Forum topic Any good orchestra soundfont? L2AD24 2 1 year ago
Issue Constant crashes M3RK_CHAOS 5 1 year ago
Issue Crash if adding instrument to the middle of a score with many instruments ♪𝔔𝔲𝔞𝔳𝔢𝔯 ℭ𝔯𝔞𝔣𝔱𝔢𝔯♪ 12 1 year ago
Forum topic Feature request: export track names when exporting MIDI file Ludwig van Benteuer 3 1 year ago
Issue JACK Audio on Musescore 3.x not working Cadence Point Music 50 1 year ago
Issue Zerberus - loops lasting longer than about 2 seconds crashes MuseScore or at least suddenly stop on playback Ludwig van Benteuer 5 1 year ago
Forum topic How to achieve <> single-note dynamic? mirabilos 25 1 year ago