s.chriscollins

Type Title Author Comments Last updated
Issue Tie on same side of staff/ledger line as augmentation dot = collision s.chriscollins 44 2 weeks ago
Forum topic Help us improve the sounds in MuseScore s.chriscollins 396 1 month ago
Forum topic How to create soundfonts that work with the new crescendo playback of MS 3.1. Heart of Mama 28 1 month ago
Issue missing text fonts should fall back to FreeSerif s.chriscollins 4 2 months ago
Forum topic Bug Report on A4 for Double Bass Salatatsu101 17 2 months ago
Issue Incorrect Harmonica Range HuffNPuff 25 2 months ago
Issue Choir sample on E3-F#3 adds octave pitch Gleipdonir 10 2 months ago
Issue use of envelope delay phase in SoundFont causes bizarre playback behavior s.chriscollins 11 2 months ago
Issue MuseScore_General.sf3: "Space Voice" panning issue. geetar 9 2 months ago
Issue Musescore 3 FreeSans bold text rendering is bad Jojo-Schmitz 16 3 months ago
Issue Inconsistent octave selection in note input mode mike320 43 4 months ago
Forum topic Implementing more MIDI Controllers vasmakk 12 4 months ago
Issue MuseScore 3 does not set correct paper size in Linux s.chriscollins 10 4 months ago
Issue presets on banks >0 are not saved in score s.chriscollins 12 7 months ago
Forum topic Strange noise added while playback on specific notes (E3, F3 and F#3) Gleipdonir 31 7 months ago
Issue Hammond Organ Causing Uneven Rhythms in Playback wx15251 6 7 months ago
Forum topic Sea Shore (MuseScore_General.sf3) geetar 6 7 months ago
Issue Percussive organ plays Ab2 and A2 wrong Eddy67716 18 9 months ago
Issue Mouse wheel zoom sensitivy Ragnarok Toledo 10 10 months ago
Issue mid-measure barlines are missing from generated parts s.chriscollins 1 11 months ago
Issue incorrect fonts used when system Qt version is 5.13 or higher s.chriscollins 9 11 months ago
Forum topic Possibilities for implementing single-note expression s.chriscollins 13 11 months ago
Forum topic Historic Harpsichord Soundfonts [DELETED] 2873771 2 1 year ago
Issue Zerberus: use of filter sometimes causes pop noise at the beginning of sample playback s.chriscollins 2 1 year ago
Issue toggling MIDI input loses all changes to synthesizer & effects s.chriscollins 1 1 year ago