mdi1972

Type Title Author Comments Last updated
Forum topic Help us improve the sounds in MuseScore s.chriscollins 262 3 days ago
Forum topic Preview instrument sound before adding Marchen22 18 2 weeks ago
Issue Scores corrupted beyond repair, containing nothing but zeros Jojo-Schmitz 26 1 month ago
Issue Change dynamics during single note violatedviolin 22 1 month ago
Issue Tempo is not applied properly Anatoly-os 10 4 months ago
Forum topic Dynamic Changes on a Long Note jesswess299 3 6 months ago
Issue "Secret link" reset no longer available for private scores in musescore.com mdi1972 7 7 months ago
Forum topic Can't build for Windows/MinGW blackears 13 7 months ago
Forum topic Exporting to a DAW fredcooper46 3 7 months ago
Issue No sound on upgrade to 2.2 if default soundfont was saved as default lasconic 17 8 months ago
Forum topic Synth Not Honouring Ties brianejsmith 32 8 months ago
Forum topic A fix for this score? MV 24 8 months ago
Forum topic Soundfonts hmscomp 19 8 months ago
Issue YAMC josuefo 2 8 months ago
Forum topic New: Aegean Symphonic Orchestra Soundfont Sf2 Ziya Mete Demircan 27 8 months ago
Forum topic Suspension Cymbal Perplexity 11 8 months ago
Forum topic Volume Slider Feels Useless Ethan C. Neal 6 8 months ago
Issue Soundfont has brighter tone than expected geetar 22 8 months ago
Forum topic Saving scores tjwells4 11 8 months ago
Issue "Save online" fails Jojo-Schmitz 31 9 months ago
Forum topic Dynamic tool misbehaving Beths 52 9 months ago
Forum topic Musescore hangs on opening on Windows 10 (workaround found) Federica Cenacchi 1 9 months ago
Forum topic (From the Spanish forum) Sonatina_Symphonic_Orchestra.sf2 mike320 1 9 months ago
Forum topic Load Error GFord 25 9 months ago
Forum topic Uploading SoundFont Audio ThePianoGuy22 81 9 months ago