Issues for MuseScore

Title Status Sort descending Priority Version Replies Last updated
Missing tie in part after paste active 3.6 4 2 months
stopping playback plays a huge MIDI cluster active 3.2 1 5 days
Advanced Style Properties: Disable "<Reset to Template" if "Template" blank active 2.1 0 3 years
[Trunk] Undo doesn't restore previous tie direction active 5 1 year
musicxml export backward-hook bug active 3.6 1 8 months
Allow separate "Minimum distance" for Accent and Staccato active 3.2 16 5 months
Disallowed actions included in undo of tremolo active 3 1 year
single piano stave with bass clef turns to treble after property edit active 11 1 year
Show handles on both sides of brackets active 3 1 year
Tempo slider changes get jaggy active 3.6 0 7 months
Velocity applied in Inspector is not played active 3.2 7 2 years
Crash when quitting during Zerberus playback active P2 - Medium 2.2 4 2 years
Tied note doesn't play on repeat active 2.1 6 5 years
Add more Unicode characters to Edwin and/or show fallback characters from some base font active 3.6 3 6 months
Correct placement of slash notes lost when score saved active P2 - Medium 3.0 5 6 months
Notes skipped in selection active 1 9 years
Set barline thickness active 3.3 6 1 year
Lyrics Duplicating when adding rest active 2.3 2 3 years
Block configuration Forum switcher active 1 8 years
"Measure Number" align changes after reopening active 3.6 16 5 months
Font{s, styles} sometimes change syntax on second save active 2.3 0 3 years
Continue accidentals through measure for MIDI entry active 1 8 years
Mixer window . Unable to change vertical size with all controllers remaining visible. active 3.3 0 1 year
Dragging elements to other pages makes them lost active P1 - High 7 2 years
Use "real" rests in lute tablature active 3.6 1 5 months