Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Sort ascending Replies Last updated
Dropping brackets on to existing brackets does not save correctly closed 2 7 years
Cannot undo hyphen closed 2 8 years
Add plugin latest revision date and musescore version support to table view active 2 4 months
Tie symbol unfriendly closed 35 12 years
Saving in fotomode closed 3 8 years
[trunk-r5375] - Message when loading the build: "Error reading container.xml..." Also, there are no palettes closed 7 10 years
Hook of note with value of eighth or less misaligned in Emmentaler closed 20 8 years
Album not saving correctly closed 2 4 years
Regression after 2.0 - Score with pickup measure are corrupted when reopen closed 6 7 years
Only play the first note in each measure closed 3 2 years
Sub-beam varies in length closed 6 8 years
Wrong sfp symbol in palette closed 2 8 years
Add "Key Signature" to online help for key signature active 5 7 years
abitlity to addlib via keyboard controller, a part into a range of measures being played back in a loop repeat. closed 17 6 years
Small stems for small notes closed 2 12 years
Shift+3 (to add third below) is broken closed 3 12 years
Instrument names closed 8 3 years
Opening LilyPond file causes hang won't fix 2 10 years
Name of single instrument in score not listed in Instruments closed 5 8 years
Add Version and OS categories to the issue tracker duplicate 1 4 months
Line breaks and name changes of columns in MIDI Import Panel active 0 7 years
[MusicXML] use sound tag instead of direction name for repeat import closed 3 2 years
Incorrect bracket names closed 4 9 years
Update accidental layout code to use new SMuFL "cutout" closed 6 8 years
When not in input mode, MuseScore doesn't play chord from MIDI keyboard closed 3 7 years