jotape1960

Type Title Author Comments Last updated
Forum topic Chords symbols, bug? jotape1960 4 5 hours ago
Forum topic App to Android 11 jotape1960 2 1 day ago
Forum topic MuseScore 4. Moving from notation software to composition software. Anatoly-os 428 2 weeks ago
Forum topic I there a way to stop the canvas moving about? polarbreeze 32 1 month ago
Forum topic GeneralUser GS soundfont file upgraded jotape1960 5 1 month ago
Forum topic New: Aegean Symphonic Orchestra Soundfont Sf2 Ziya Mete Demircan 89 1 month ago
Forum topic MuseScore 3.6 is Out! pereverzev_v 103 1 month ago
Forum topic Update on MuseScore 3.6 and 4.0 Tantacrul 43 1 month ago
Forum topic equal bar width? apricotandpearjam 8 1 month ago
Forum topic MuseScore stops and is closed when I insert bars. Maybe a Bug? jotape1960 1 1 month ago
Forum topic Adding a pause before to playback an score. jotape1960 2 1 month ago
Forum topic Soundfont for overly-picky orchestra nerds Laurelin 96 1 month ago
Forum topic How to move staves up/down? vapirzedgd1 6 1 month ago
Forum topic converting a playing score into a video de107 8 2 months ago
Forum topic Zita1 kyllelim1007 3 2 months ago
Forum topic "Go to" and "Sections" capability jotape1960 6 2 months ago
Forum topic transcribe mp3 audio files to sheet music with lyrics michaele49 14 2 months ago
Forum topic Travando mto [DELETED] 17697596 3 2 months ago
Forum topic Sound effects siennakipreot 10 2 months ago
Forum topic Issue with External MIDI devices jotape1960 0 2 months ago
Forum topic All Percussion sfz ramblinj 6 2 months ago
Forum topic Tam-tam sounds nothing like a gong ginga.ninja 15 2 months ago
Forum topic Score within a Midi file lph114 16 3 months ago
Forum topic Play only one instrument (or several selected instruments) Craig Wilson 24 3 months ago
Forum topic Lyrics issue. Maybe a bug? jotape1960 5 3 months ago