Timborino

Type Title Author Comments Last updated
Issue 'Loop Playback' won't stop (space or play just invokes playing from start point) adventalan 11 1 month ago
Forum topic Not all bass clef notes are the same? Timborino 7 1 month ago
Forum topic Attempting to "insert one measure" at one particular measure crashes MuseScore every time Timborino 10 1 month ago
Forum topic Voltas not working right Timborino 3 1 month ago
Forum topic Crackly playback and Save to Score Timborino 3 1 month ago
Forum topic Possible minor bug in playback loop function Timborino 1 3 months ago
Forum topic Possible bug in "toggle loop playback"? Timborino 2 9 months ago
Forum topic Bug in Bass Clef placement? Timborino 2 10 months ago
Forum topic Scoring Nobody knows you when your down and out for piano Cadmandu 17 1 year ago
Forum topic Importing PDF from choral or orchestral score Timborino 4 1 year ago
Forum topic Bug in Musescore 3.04 Mark Froimowitz 19 1 year ago
Forum topic New Update! Crashes repeatedly. :( arbee40 5 1 year ago
Issue Playback doesn't always play back in 2.0 Timborino 46 2 years ago
Forum topic Playback is one octave above gustavopi 14 2 years ago
Forum topic Can a digital score contain hidden tempo markings. Timborino 8 2 years ago
Forum topic What do these small, light blue, downward pointing arrows mean? Timborino 2 2 years ago
Forum topic Authentic or inauthentic score? Brian Wipf 2 2 years ago
Forum topic Time signatures & Midi import Timborino 5 2 years ago
Forum topic Adjusting pitch in playback Timborino 5 2 years ago
Forum topic How to combine note durations? Timborino 4 3 years ago
Forum topic Copying pasting and deleting lyrics Timborino 1 4 years ago
Forum topic Is there a way to start numbering measures from X? Timborino 1 4 years ago
Forum topic How to delete a staff? Timborino 1 4 years ago
Forum topic Bug report -- Solo buttons Timborino 4 4 years ago
Forum topic Three feature requests Timborino 14 4 years ago