Issues for MuseScore (deprecated)

NOTICE: This issue tracker will be removed after March 10th, 2024.

If you are experiencing difficulties with MuseScore, please ask for help in the Support and bug reports forum. Thank you!

Title Status Sort descending Priority Version Replies Last updated
[Trunk] Saw Wave isn't selected in Mixer active 0 12 jare
Page View dropdown list doesn't display properly when clicked active 3.6 3 2 jare
Uninitialized variable in Voice::update_param() active 0 5 jare
Interface causing Musescore 4 to crash (TASCAM series 208i) active 4.0 2 1 jaar
Score loses focus when you change zoom factor via "View %" box active 7 10 jare
Changing mid-measure barline line style doesn't work active 3.6 3 2 jare
Adding an accent / sfortzato to a buzz roll changes the sound to a 'hit'. active 8 4 jare
Add eastern europe characters to MuseJazz active 0 11 jare
Build with Ninja fails: error: dependency cycle active 3.x-dev 16 2 jare
Tip: Export to audio file only the selected fragment active 4.0 1 0 sekondes
Instrument Sound changes every time another score is opened active 4 9 jare
program hangs after file open from explorer while having the file open dialog open active 3.6 4 2 jare
Backspace in Chord Entry mode. active 3.4 2 4 jare
Tuplets are imported wrong from 2.X file so that notes are lost active P3 - Low 3.0 25 5 jare
Editing instrument properties active 1 11 jare
Text-frame word wrap active 3.4 9 1 jaar
Setting for placing beams between notes (zig-zag) inside the inspector active 3.0 0 5 jare
Customizeable default position for palette custom symbols active 0 11 jare
Populate PDF Metadata Using Score Properties active 3.6 3 1 jaar
Cannot change property combo boxes when replying to a comment under an issue active 9 4 jare
Header, Footer dialog: Tooltip pops up even when you hover over a grey area. active P1 - High 3.0 4 0 sekondes
Grace note beams incorrectly angled active 3 9 jare
Bar rests in parts are not attached to lines when moved in the score prior to part generation, if scaling differs active 3.6 1 2 jare
No response when expanding 'Element' block of 'debugger' interface active 3.4 1 3 jare
Master Effects setting made in MS 2 has changed active P1 - High 3.0 3 4 jare