Issues for MuseScore

Title Trier par ordre croissant Status Priority Version Replies Last updated
Allow "Merge matching rests" to be default active 3.5 7 2 ans
Allow "Exclude from measure count" command for multiple measures at once active P2 - Medium 3.0 22 3 ans
Allow "Capo Settings" applied to one staff to affect all staves using the same instrument active 3.0 4 1 an
All playback functions greyed out needs info 3.6 1 1 an
All on the songs won't play when I click the play button to hear the piece. needs info 3.5 1 2 ans
All Laptop Sound is static after Musescore is opened active 3.6 2 1 an
all instuments sound like piano needs info 3.0 2 1 an
All instruments piano sound needs info 3.0 6 3 ans
All 2 staffed instrument Glissando Bug active 3.4 1 2 ans
Alignment of rehearsal marks to barlines active 3.5 2 2 ans
Alignment of multiple selected objects active 3 7 ans
Alignment of fingerings outside the tab active 3.6 2 1 an
Alignment between slashes and stems needs tweaking active 3.5 3 1 an
Align object to a grid or ability to align object relative to other active 11 4 ans
Align horizontal frames in a vertical frame active 5 4 ans
Align fret diagrams at the nut instead of baseline active 3.5 5 2 ans
Albums: joining scores resets beam adjustments active 1 3 ans
Album::loadScores() won't load a score that has a relative path active 8 3 ans
Album: Joining scores causes issue with time signature measures at system headers active 3.2 0 3 ans
Album segfault {2parts-excerpted}.append( {1part-notexcerpted} ); active 19 2 ans
Album panel: load previous album when opened active 2 3 ans
AirPod Playback needs info 3.0 2 3 ans
AIFF export active 3 10 ans
After using staff text to change channel, wrong patch/sound is played for notes in chords containing tied notes active 3.x-dev 0 3 ans
After successful use of newly-installed MuseScore, subsequent attempt fail at "Loading scores..." needs info 3.5 8 1 an