Issues for MuseScore (deprecated)

NOTICE: This issue tracker will be removed after March 10th, 2024.

If you are experiencing difficulties with MuseScore, please ask for help in the Support and bug reports forum. Thank you!

Title Sort descending Status Priority Version Replies Last updated
Swing command affects grace note duration active 3.4 2 2 years
SWING don't work. Always even. active 4.x-dev 1 1 year
Swing text: playback lost active P2 - Medium 3.0 9 4 years
switching between light and dark theme isn't completly reflected in Inspector immediatelly active 3.2 0 4 years
Switching channels for a drumset instrument loses the sound bank (128) definition. active 3.5 5 2 months
Switching keyboard language bug active 3.5 1 3 years
Switching language is not applied everywhere until restart active 3.2 1 3 years
Switching of playback devices is not recognized active 0 8 years
Swung eighth notes do not accent correctly active 3.4 8 2 years
Sychronisation of articulations and line properties between Score and Drums-Part needs info 6 8 years
Syllables squeezed too tight or loose when unchecking "Always force dash" active 4.0 1 1 year
Symbol added to the End text of a diagonal LINE becomes detached active 3.4 0 3 years
Symbol attached to rest disappears in imported 2.x scores. active P1 - High 3.1 4 3 years
Symbols are not exported to musicxml active 3.0 3 5 years
Symbols creating a glissando wavy line are not completely aligned under Windows active 4 9 years
Symbols disappear if moved a few spaces active 2.1 4 7 years
Symphony orchestra template only timpani and harp produce sound when I play on MIDI keyboard needs info 3.6 2 2 years
Sync with Logic Pro? needs info 3.5 2 3 years
Synth window: Save to/Load from Score and Set as/Load Default does not save metronome volume. active 3.0 10 4 years
Synthesizer > Zita1 reverb: "Delay" should be changed to "Pre-delay" active 3.2 4 2 years
Synthesizer freezes when changing soundfonts during playback active 3.0 5 4 years
Synthesizer is slow to respond and sometimes crashes. active 3.1 1 4 years
Synthesizer/Keyboards Sound Error active 3.4 0 3 years
Synthesizer: "Load Default" does not work "out of the box" active P1 - High 3.2 3 4 years
Synthesizer: "Load from score" disables default soundfont; requires "Revert to factory settings" to correct active 3.6 0 2 years